- Ingenica's website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MultiCheck
Een MultiCheck-systeem bevat alle componenten die nodig zijn om de producten in uw productiemachine te controleren. De diverse onderdelen zijn ondergebracht in of verbonden met een compacte besturingskast die direct aan een productiemachine kan worden gemonteerd.

 
'Line Scan'-Camera
De 'Line Scan'-Camera werkt als een flat bed scanner, echter: de camera heeft een vaste positie en het product beweegt onder de camera door. Daardoor is er weinig plaats in de productiemachine nodig, enkele centimeters in transportrichting, om een digitaal beeld te maken van elk product. 
Verlichting
Een stabiel verlicht product is een basisvereiste binnen Camera-Inspectie-Systemen. Elk MultiCheck-systeem is dan ook uitgerust met uitgekiende verlichting.

 
Instelbare inspectiesoftware
Elk beeld van de camera verschijnt in de gebruikersinterface van de inspectiesoftware. Daar wordt het product met instelbare criteria beoordeeld: is het product volgens verwachting geproduceerd of is de kwaliteit ervan onder de maat?

 
PLC-besturing
Zodra een product door de inspectiesoftware wordt afgekeurd, moet het worden gemarkeerd of uitgestoten. De MultiCheck-PLC-besturing genereert precies op tijd het juiste afkeursignaal zodat het afgekeurde product niet bij uw klant wordt afgeleverd. De PLC-besturing volgt het product totdat het de afkeurpositie bereikt.

 
Ingenica B.V. - Princenhil 17 - 4926 EE - Lage Zwaluwe - Nederland
T: +31 (0) 168 47 34 64 - E: sales@ingenicabv.com
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu