- Ingenica's website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MultiCheck-'Kaas-Lees-Systeem'
 Om het productieproces van kazen inzichtelijk te maken en te optimaliseren heeft Ingenica het 'Kaas-Lees-Systeem' op basis van MultiCheck ontwikkeld. Op elke geproduceerde kaas wordt van oudsher een kaasmerk gelegd. De kaasmerken worden steeds meer voorzien van een unieke datamatrixcode. Het MultiCheck-systeem maakt van elke kaas een afbeelding, inspecteert de kaas en decodeert de datamatrixcode (score: 99,9%).


  Ondertussen genereren separate meetsystemen, zoals een weegschaal en een vochtmeter, kaasspecifieke data. Deze data worden door MultiCheck gecombineerd met het unieke serienummer (datamatrixcode) van de kaas en opgeslagen in een externe productiedatabase (Oracle, Microsoft, QiSoft). De prestaties van het algemene productieproces worden zo op elk moment inzichtelijk. Bovendien kunnen de productieparameters van elke afzonderlijke kaas terstond worden nagezien!


Het MultiCheck-'Kaas-Lees-Systeem' omvat:
RVS-Behuizing
Een compact RVS-kabinet met een 'Line Scan'-Camera en verlichting. Het kabinet wordt direct boven de productiebaan gemonteerd.
RVS-Elektrokast
Een RVS-elektrokast met diverse mogelijke interfaces naar de separate meetsystemen
Processor
Een krachtige processor met MultiCheck-gebruikersinterface voor bediening en plaatsing in een operatorruimte
Optioneel
Het systeem kan optioneel worden uitgebreid met een inspectiemodule waarmee 'open-korst', beschadiging en vervuiling worden gedetecteerd en uitgesorteerd.
 
Ingenica B.V. - Princenhil 17 - 4926 EE - Lage Zwaluwe - Nederland
T: +31 (0) 168 47 34 64 - E: sales@ingenicabv.com
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu