- Ingenica's website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Camera-Inspectie
Camera-Inspectie-Systemen meten tijdens productieprocessen de 'kwaliteit' van de zojuist geproduceerde producten. Het systeem neemt de menselijke inspectietaak over en controleert elk product.

Aan de hand van ingestelde criteria wordt het product goed- of afgekeurd. Bij afkeur kan het product automatisch uit het proces worden verwijderd.

De voordelen van Camera-Inspectie-Systemen zijn algehele kwaliteitsverbetering en reductie van afval, 're-work' en claims.

Ingenica ontwikkelt en implementeert passende Camera-Inspectie-Systemen voor uw productielijn of machine, compleet met verlichting en de nodige communicatie met uw andere machines.    

  Ingenica heeft ervaring met 'moeilijke' opgaven zoals hoge productiesnelheden en variĆ«rende producten. De besturingssoftware van Ingenica's Camera-Inspectie-Systemen is echter eenvoudig te bedienen.
Daarnaast zorgen moderne cameratechnieken, zoals het 'line scan'-principe en krachtige inspectie-algoritmen steeds voor optimale oplossingen zoals voor bijvoorbeeld:
Productinspectie
Dimensie-meting, vervuiling, compleetheid
Productherkenning
patroonherkenning, 1D-barcode en 2D-datamatrixcode
Bedrukkingsinspectie
beschadiging, droogloop, intensiteit
Oppervlakte-inspectie
'oneindige' materialen (web-inspectie), vervuiling, beschadiging
Optical Character Recognition
(OCR)
Aanwezigheidsinspectie
RFID-tags, inserts, labels
 
Ingenica B.V. - Princenhil 17 - 4926 EE - Lage Zwaluwe - Nederland
T: +31 (0) 168 47 34 64 - E: sales@ingenicabv.com
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu