- Ingenica's website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

FlashView
In zijn basisuitvoering bestaat het FlashView-systeem uit een beeldscherm en maximaal vier zeer compacte 'high speed' camera's. Elke camera kan op een willekeurige (kritische) plaats in een machine worden gemonteerd.
FlashView maakt haarscherpe 'stroboscopische' beelden van elk (deel van een) product dat de camera passeert. Daartoe synchroniseert elke camera met de productiestroom zodra die op gang komt.

De beelden van elk van de aangesloten camera's worden gelijktijdig op het beeldscherm gepresenteerd. Het geeft een operator zo in één oogopslag een indruk van de prestaties van zijn machine. Zelfs meerdere productielijnen kunnen zo voor één operator inzichtelijk worden gemaakt, desnoods vanuit een controlekamer. De operator kan het beeld inzoomen en zo nodig beelden op een USB-stick bewaren.

Optioneel kan een deel van het camerabeeld worden aangewezen als kritisch, bijvoorbeeld de aanwezigheid van een logo. Zodra de camera 'ziet' dat het product niet in orde is, genereert de camera een afkeursignaal die door de lijn besturing kan worden verwerkt.

 
Ingenica B.V. - Princenhil 17 - 4926 EE - Lage Zwaluwe - Nederland
T: +31 (0) 168 47 34 64 - E: sales@ingenicabv.com
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu